We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

⚠️Te koop⚠️
✨Matisse S✨
Een zeer talentvol en goudeerlijke ruin uit een super bloedlijn met enorm veel potentie en een geweldig karakter.

Een 3,5 jarige ruin van For Ferrero. For Ferrero is een jonge hengst die met zijn eerste jaargang zonen op de KWPN Hengstenkeuring al erg succesvol was. Moeder Ipradin S (Elite, D-OC, Sport(PSG)) is een merrie van Don Tango welke uit dezelfde moeder (Amadin S) komt van de goedgekeurde dekhengst Guardian S. Een veelbelovende bloedlijn dus!

Matisse S is recent zadelmak gemaakt en kent de basis. Hij is nog lang niet uitgegroeid en is nu ongeveer 1.60. Hij is nog groen en staat nog in opleiding maar laat veel belofte zien voor de toekomst! Zijn meewerkende en eerlijke karakter maakt hem een heerlijk paard om mee te werken. Hij geeft de ruiter een veilig gevoel en is niet snel onder de indruk. Hij is zelfs al mee geweest op vreemd terrein en was precies zoals thuis.

Volledig vrij van gebreken. Klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Foto’s zijn beschikbaar, eveneens als thermofoto’s. Recent bij de tandarts, fysio en hoefsmid geweest. Een volledig gezond en goed onderhouden paard.

Matisse S lijkt het meest geschikt voor iemand die op zoek ik naar een gezond, goudeerlijk paard waarmee hij/zij zeker in de sport mag gaan presteren, de aanleg heeft ie ruim meegekregen! Aangezien hij nog in het begin van zijn opleiding en carrière staat niet geschikt voor de echte beginner.

Vraagprijs: op aanvraag Graag appen ivm werk.

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader For Romance
v.v.v. Fuerst Romancier
m.v.v. Gesina
Moeder van vader Dubai Millenium
v.m.v. Don Crusador
m.m.v. Wisconsin
Moeder Ipradin S
Vader van moeder Don Tango B
v.v.m. Contant
m.v.m. Oronia
Moeder van moeder Amadin S
v.m.m. Trento B
m.m.m. Pradin