We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

ZBS Beethovens Fame Hunter is de naam van deze tri color 7 jarige kanjer!  Helaas hebben we door het slechte weer nog geen mooie beelden kunnen maken, maar in het echt is hij erg knap. Let op, dit is geen Shetlander maar een origineel minipaardje. Hij is officieel gemeten 93cm .  Fame komt uit een zeer gegoede familie. Hij is het daarom, en door zijn zeer rustige karakter, ook tussen de merries, waard om hengst te blijven. Maar natuurlijk kun je hem ook laten ruinen. Zijn vader is de befaamde  wereldkampioen Indian Peaks Buck Beethoven, MV Reeces Outlaw Hawk.                                                           

Fame is in bezit van een paspoort met stamboom, is correct geënt en ontwormd. Fame zelf is naar de keuringen geweest en goed bevonden als dekhengst,  hij is voor 3 jaar goedgekeurd . Hij mocht nog meedoen aan 1 keuring om het predicaat permanent te behalen is ons verteld.  Fame is totaal vrij van gebreken en hier en voorheen ontzettend braaf zowel in de omgang, als in de trailer, op stal en langs de weg.  Hij is veel in de hand geweest. Hij heeft 3 correcte gangen. Een echte spetter!                                 

Hij kwam hier samen met zijn stalmaatje Riverdance van Neerhoven. Kun je ze samen plaatsen volgt er een fikse korting.                                                    

Prijs: €1.895,-                                         
Prijs voor hun samen: €2.850,-                                                 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.