We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit eigen fok nu te Koop: "First Look". First Look is een mooi gebouwde zwarte merrie, bij ons geboren in 2017. Stokmaat ca. 165 Cm met 3 meer dan correcte basisgangen in stap, draf en galop.
First Look is sinds november 2020 aangereden dus nu zo'n 4 maanden onder het zadel.
First Look is een paard met potentie voor de toekomst en is gefokt uit de beste Duitse Dressuur (bewezen) bloedlijnen.
Zo is de vader de hengst Fürsten-Look (uit de lijn Fürstenball x Londonderry x Weltmeyer) die als 3e eindigde in de finale (van de 6-jarigen) op het WK jonge paarden en was in 2020 2e in de finale van de Nürnberger Burgpokal.
Moeder is een afstamming van Samarant (Sandro Hit) x De Niro. De moeder is opgenomen in het Oldenburger- als ook in het hannover Haupt-Stutbuch en heeft de predikaten "Prämiestute" en uit de eigen sportprestaties het predikaat "Leistungsstute Dressur" behaald. Moeder was tot LT-PSG-nivo opgeleid. Niet mis te verstane predicaten uit de moederlijn dus. 

First Look is ook al volledig, inclusief nek en rug, röntgologisch goedgekeurd zonder enige bemerking op de foto's !!!  Alles klasse 1.

Prijsindicatie: € 18.000,=

Bij interesse is First Look te bevragen op nummer + 31(0) 6.2700.1929.
Bekijken op afspraak omgeving Roermond NL.

PS: wij hebben ook te koop een 6-jarige dressuur merrie Z2/ZZL-klaar. Zie / bekijk voor dit paard de informatie onder de link onze overige advertenties op sporthorses.

Stamboom

Vader Fürsten-Look
Vader van vader Fürstenball
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v.
Moeder van vader Londonderry
v.m.v. Lauries Crusador XX
m.m.v. Weltmeyer
Moeder Samaranche
Prämie, L-St.Dr
Vader van moeder Samarant
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Bretano II
Moeder van moeder De Niro
v.m.m. Donnerhall
m.m.m.