We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Safari is een lieve 4,5 jarige ruin. Hij is erg makkelijk in de omgang. Hij is heel sociaal naar andere mensen/dieren, houdt van aandacht en is heel rustig/kalm.  

Safari is nu ongeveer 5 maanden onder het zadel en pakt dit super goed op. Het is opstappen en wegrijden. Wel mist hij nog wat balans hier en daar omdat hij nog zo onervaren is, maar hij leert heel snel en gaat met de week vooruit. 

Safari kent de 3 basisgangen, je kan makkelijk je rondje doen in de bak en is ook al nagevelijk te rijden. Hij is echter wel nog heel groen en zoekende. We hebben enkele keer een rondje buiten gedaan, hier was hij heel braaf. Ook hebben we een keer een laag kruisje gesprongen onder het zadel. Dit doet hij ook braaf. 

Safari lijkt ons geschikt voor zowel de spring- als de dressuursport vanwege zijn bouw, hij is niet kijkerig en beleeft veel plezier tijdens het trainen. Wel heeft hij een duidelijke ruiter nodig (dit kan ook B niveau zijn). 

Safari is laatst gemeten op 167 maar zal zeker nog groeien. Hij is altijd netjes ontwormd, geënt en naar de hoefsmid geweest. Hij staat niet op ijzers. 

Prijsklasse: gemiddeld

Mocht u geïnteresseerd zijn of filmpjes willen kunt u een berichtje sturen naar 0634597379. 

Stamboom

Vader Gamut (IRE)
Vader van vader Spectrum (IRE)
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Terre D’orient (FR)
Vader van moeder Kabool (GB)
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.