We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor wie opzoek is naar een eye-catcher met talent en een winnaarsmentaliteit.
- Pony vindt springen geweldig, dit is dan ook te zien in dat de hoogte in voor haar geen enkel probleem is. Potentie voor het hogere werk. Parcourservaring op wedstrijd is 90cm (hoger mag nog niet ivm. leeftijd) maar springt thuis in de springles en zoals te zien is op de foto's, met gemak hoger. (Uiteraard met mate want we zijn zuinig op haar).
- Tevens is ze L2 dressuur geklasseerd (mag nog niet hoger ivm. leeftijd), maar doet ook een contra, schouderbinnenwaarts en galop-stap overgang. Ze heeft een sterk/goed achterbeen en kan goed sluiten.

Geeft een zeer betrouwbaar gevoel met rijden, ook aan jongere amazones! Ze staat goed aan de hulpen en daardoor makkelijk na te rijden. Ze is erg werkwillig. Heeft 2x een crossles gelopen, gaat ook het water in en is mee geweest op buitenrit. Volle zus van deze pony is ook door ons opgeleid, doet het nu met jonge ruiter goed in de sport. Tevens hebben wij een andere (half)zus nog in bezit. De pony's uit dit lijntje bewijzen zich keer op keer.

Ze is klinisch en röntgen ggk zonder bemerkingen. Geen (stal)gebreken. Welsh papier - 1.475m. officieel gemeten - 4,5 jaar oud. Video's van alle disciplines is op te vragen via whatsapp.
Hogere prijsklasse! 15-17.5k.
-----------------
Tevens te koop:
- 3,5 jarige AES vos merrie (e-pony).
- 4,5 jarige New Forest schimmel merrie (d-pony).
- 3,5 jarige Welsh bruine merrie (e-pony).

Stamboom

Vader Veenstra's Grapjas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Paloma
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.