We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop of ter lease aangeboden:
Voor wie opzoek is naar een echte eye-catcher met veel potentie en winnaarsmentaliteit.
- Meerdere keren officieel gestart in het springen tussen de paarden, (hoogte vergelijkbaar met L d-pony's) ivm. leeftijd ruiter.
- Tevens is ze L2 dressuur geklasseerd (mag nog niet hoger ivm. leeftijd), maar doet ook een contra, schouderbinnenwaarts en galop-stap overgang. Ze heeft een sterk/goed achterbeen en kan goed sluiten.

Geeft een zeer betrouwbaar gevoel met rijden, ook aan jongere amazones!
Ze is erg werkwillig. Heeft 2x een crossles gelopen, gaat ook het water in en is mee geweest op buitenrit. Volle zus van deze pony is ook door ons opgeleid, doet het nu met jonge ruiter goed in de sport.
Klinisch en röntgen ggk zonder bemerkingen. Geen (stal)gebreken. Video's van alle disciplines is op te vragen via whatsapp. Hogere prijsklasse! 15-20k.

Evt is het mogelijk om haar te leasen voor een afgesproken tijdsperiode waarbij verplaatsen mogelijk is. Dit is echter alleen mogelijk voor een ervaren (sport)ruitertje met voldoende begeleiding en kennis van de ouders etc. De prijs die hier aan hangt past bij de pony en omdat er dan oa een verzekering voor de pony moet worden afgesloten. Voor meer info graag appen.
-----------------
Tevens te koop:
- 3,5 jarige NRPS vos merrie
- 4,5 jarige New Forest bruine ruin

Stamboom

Vader Veenstra's Grapjas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Paloma
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.