We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dex is een 4 jarige hengst die super lief is in de omgang. Hij is gek op aandacht en staat altijd rustig op de wasplaats. 
Dex heeft 3 fijne gangen en heeft alles in huis om een zeer goed sport paard te worden. Hij word op het moment getrained op L2 niveau door Grand Prix ruiter Wendy Okkema die hem graag zelf had willen kopen door zijn grote aanleg voor de hogere dressuur maar door de Corona zijn er op dit moment geen wedstrijden waardoor hij terug in de verkoop in gaat. Dex loopt ook voor de wagen in enkel, dubbel en zelfs in het vierspan, je kan hem overal voor inzetten door zijn super karakter. 
Hij gaat regelmatig mee op buitenrit voor zowel onder het zadel als voor de wagen en Dex is daarbij gewend aan het grote verkeer. Bijgaande filmpje is van vorig jaar december.

Dex is röntgenologisch helemaal goed bevonden.
Klinische keuring doen wij bij verkoop, dit bij de prijs inbegrepen

Voor meer informatie bel of app tussen 08:00 en 18:00 naar Wendy Okkema 06 12 44 07 46 (Nederlands & Engels)
Rianne Okkema 0621485931 (Duits)


Is dit niet het paard waar u naar zoekt? Neem eens een kijkje op onze website www.stalokkema.nl voor een groot aanbod aan goed getrainde en getalenteerde paarden.

Stamboom

Vader Jehannes 484
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Andries 415
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.