We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Olympia is een mooie zwarte 7 jarige merrie van de hengst Sultan (Schumacher x Fidertanz) uit een ster merrie van Bachelor (Burggraaf). Zij is 1 april net 7 geworden.

Zeer goed bewegend los paard.
Mooi gefokt met als vaders kant de zeer bekende Duitse hengst Schumacher, de kenners weten wat hij heeft gebracht in de dressuursport. Van moeders kant is zij een nakomeling van de bekende hengsten Burggraaf en Candy Surprise, de moeder heeft 2 goedgekeurde hengsten voort gebracht.
Olympia is door omstandigheden bij ons thuis blijven staan en nog onbeleerd, je kunt haar nog helemaal naar eigen hand zetten, kan eventueel zadelmak worden afgeleverd.

Olympia heb ik zelf gefokt en loopt nu dagelijks in de wei met mijn 28 jarige ruin, Olympia is braaf en komt dagelijks in handen. Mijn dochters beginnen fanatiek met pony rijden daarom heb ik besloten haar te verkopen, helaas ontbreekt het mij aan tijd om met haar aan de gang te gaan.
Olympia heeft geen stalgebreken is gezond en is zeer hard op de benen. 


Stamboom

Vader Sultan
Vader van vader Schumacher
v.v.v. Stedinger
m.v.v. Fidertanz
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Monday Du VI
Vader van moeder Bachelor
v.v.m. Burggraaf
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Candy Surprise
m.m.m.