We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super mooie chique ruin te koop met een super braaf en werkwillig karakter! Qua looks, beweging en instelling heeft hij alles wat je nodig hebt om hoog in de sport te komen.  Onder het zadel een superfijn paard om mee te werken. Hij pakt alles snel op en heeft plezier in het werk. Hij staat fijn aan de hulpen en heeft een zachte mond. Het is geen heet, sensibel of schrikkerig paard. Ook in de omgang is hij een snoepie😊  
Geschiedenis: Als 3 jarige is hij zadelmak gemaakt en fijn doorgereden. Daarna wegens verhuizing en gebrek aan ruiter heeft hij 2 jaar voor de kar gelopen omdat zijn eigenaar een menner was. Nu sinds 4 maanden is hij weer fanatiek onder het zadel. Hij is vaak mee geweest van huis, gaat makkelijk op de trailer en heeft ervaring op vreemd terrein en rijden met andere paarden.   Hij houd ook van afwisseling, balkjes draven en een sprongetje vind hij ook heel leuk!    

Karyan is zeer geschikt voor het hogere dressuurwerk. Voor een ambitieuze ruiter die graag verder wil komen in de dressuursport is hij zeker geschikt. Kortom een echte topper voor de toekomst! Hij is klaar om te gaan showen in de ring!!!  

Helaas kan hij met bix eten de voerbak wel eens pakken maar zeker niet in ernstige mate.   Hij is recent klinisch en röntgenologisch incl. hals en rug 100% goed gekeurd voor de sport.  
prijsindicatie: €15.000 tot €20.000  
Contact: 0631594793 (Marit de Vleeschouwer/VW Horses)

Stamboom

Vader Sir Donnerhall
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Flemmingh
v.m.m.
m.m.m.