We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Keola
Geboortedatum: 6 mei 2015
Stokmaat: 1.65
Geslacht: merrie
Afstamming: Formidable x Patijn
Niveau: L/M niveau getraind.
Locatie: Assen (Drenthe)

Met best wel wat moeite zet ik mijn super lieve en knappe vriendinnetje Keola te koop. Ze is te koop met of zonder veulen (in overleg). Ze is de meeste lieve merrie die je maar kunt wensen, ook voor haar veulen! Ik heb haar als 3,5 jarige net zadelmak gekocht van de fokker. Toen heb ik haar een poosje doorgereden en daarna 2x een veulentje mee gefokt zodat de merrie zelf nog wat kon uitgroeien. Ze is erg makkelijk drachtig te krijgen. Als ze hengstig is, is ze nog knuffeliger dan normaal (ook al heel erg :)

Ik heb haar nu een maand weer onder het zadel. Het is opstappen en wegrijden. Ze is ontzettend blij dat ze aan het werk mag. Ze is erg fijn te rijden, zit makkelijk en is zacht in de mond. Ze is slim en pakt dingen makkelijk op. Je kan alles aan haar vragen. Een vliegende wissel springt ze spelenderwijs zo. Ze is snel in het achterbeen wat waarschijnlijk uit haar moederlijn komt waar tuigerbloed achter zit (Patijn). Ze heeft een sterke motor en kan zeer snel en krachtig terugkomen en vertrekken. Ze heeft ook een supermooie uitgestrekte draf. Ik denk dat ze echt ver kan komen in de sport met ambitieuze ruiter!

Ze heeft nog geen wedstrijdervaring. Ze kent de trailer en rijden in de binnenbak/ spiegels of buitenbak/ alleen of met andere paarden maakt haar niet uit.

Veulen: Groot en zeer correct merrieveulen van 1 april. Vader: Duliana (Uphill x Darlington). Veulen loopt heel krachtig en groot! Ik ben gecharmeerd van het veulen en de manier van beweging. Omdat ze echt flink aan de maat is zou ik het veulen ook zelf willen houden. Maar voor de liefhebber zijn ze ook samen te koop.

Als 3,5 jarige toen ik haar kocht is ze klinisch en röntgenologisch ggk (foto’s en rapport aanwezig)! Geen (stal) gebreken en 100% gezond! Sterke gelijke hoeven, strak en droog beenwerk!
Elk jaar naar de tandarts geweest, ontwormd en geent!     

Reden verkoop: Ik moet keuze maken welke paarden ik hou voor sport en fokkerij. Ze is voor mij helaas te klein gebleven.

filmpje vandaag: www.youtube.com/watch?v=ykjCeuK4eJI&t=10s
filmpje 2 jaar geleden: www.youtube.com/watch?v=PjZPEJjFxyU
filmpje los bewegen 2 jaar geleden: www.youtube.com/watch?v=NPw39ar1pbc

Prijs: €12.000 merrie. €15.000 met veulen
Contact: 0631594793

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.