We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Irona uut 't Veld is een Tinkermerrie van maar liefst 1.62 m hoog! Dat en haar robuuste, sterke bouw, maken haar geschikt voor een stevige volwassene. Buiten dat is ze hier en voorheen lekker nuchter en daarmee bij een klik een heerlijk familiepaard.                                 

Irona is een 3 kleur Tinker met stamboom van O'Malley x Garish van De Vrijheidshoeve x King Rocky. Ze is geboren 24-03-2012. Ze is klinisch goedgekeurd en is in bezit van een paspoort met chip. Ze is correct geënt. Ze is totaal vrij van gebreken en in bezit van 3 goede gangen! Ze is bij ons fijn te rijden en geeft hier de ruiter een erg veilig gevoel. Irona is Pssm1 negatief getest.                                                   
Haar vorig baasje vindt het fijn contact te houden met de nieuwe eigenaar en ze schrijft :
"Irona kan en wil heel graag springen en is heel makkelijk in de omgang. Ze is sociaal en lief naar andere paarden. Buitenrijden vindt ze geweldig, ze is verkeersmak; ze kijkt wel maar doet er weinig mee. ze is een hele grote knuffelkont: ze kan los staan met poetsen en dat is makkelijk want ze trekt zelf de knopen los..."                              
Geen lage prijsklasse                                               

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.