We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                               *** >> GERESERVEERD << *** 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wegens overstap van pony naar paard bieden wij onze Ruby te koop aan.   

Ruby is een bloedmooie pony die werkelijk alles voor je doet, ze gaat voor je door het vuur. 
Ze is meerdere keren op oefencross geweest en ze springt 1.00+m met de training thuis met gemak,  ze kan nog  veel meer. 

Ruby is nog niet gestart op wedstrijd, maar ze is helemaal klaar om in de ring uit te blinken met een ambitieuze ruiter. Op buitenrit is ze super braaf, zowel alleen of met anderen samen. Ze is helemaal gezond en ze heeft geen stalgebreken. Ze is  super verkeersmak en ook op de trailer is ze super braaf. 

Ze is een voorwaartse pony maar ze blijft ten aller tijden onder controle. Ze zal er nooit vandoor gaan.  Haar hart ligt echt bij het crossen en springen. Vanwege haar werklust en van nature hogere tempo vinden wij haar geen beginnerspony.   Ruby is goudeerlijk en geschikt voor een ruiter die van een vlotte werkwillige pony houdt.   De vraagprijs is €4.500,-  (Maar is bespreekbaar bij een goede match en een 5 sterren plek)
Bij serieuze interesse en verdere vragen (extra foto’s/filmpjes) kunt u bellen/whatsappen naar 0622615002 
Het heeft geen haast, ze gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje en een goede passende combinatie!  Keuren mag, k.k. 

Eventueel zijn  tegen meerprijs een gloednieuw Prestige dressuurzadel & Stuben springzadel en Micklem hoofdstel erbij over te nemen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.