We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze bijna 4 jarige High Fuve U.S. x Gribaldi heeft niet alleen een mooie bloedlijn, ze beweegt ook heel ruim en soepel. Paard met veel potentie.  

Moeder Saidjah B (Elite, Sport en Prok predicaat) is Z2 geklasseerd met 8 winstpunten.    Vader High Five U.S. is een zoon van onze imponerend bewegende Charmeur. Deze hengst komt uit een sterke moederlijn waarvan producten zowel in de sport als op keuringen vaak hoog geplaatst staan. De moeder is Vurona, een Elite, preferente, sport (dr.) merrie van Negro. Zelf is Vurona Z2 geklasseerd. Ook is zij de moeder van de in Denemarken goedgekeurde First Choice (v. Jazz). Uit zijn stam komen vele goede sport- en keuringspaarden. 

Ze is braaf bij de smid en altijd netjes ontwormd en geënt.  Kent de wasplaats en is braaf op de trailer.  Manjefiek gaat enkel naar een goede thuis.  Geen handelaren.

Wegens een kleine bemerking (door extern trauma), niet meer geschikt voor de sport, paard heeft geen pijn.  Wel uitermate geschikt voor de fokkerij.  

Stamboom

Vader High Five U.S.
Vader van vader Charmeur
v.v.v. Florenciio
Keur
m.v.v. Trendy
Elite, preferent, prok
Moeder van vader Vurona
Elite, preferent, prestatie, abop (dres), prok
v.m.v. Negro
Preferent
m.m.v. Murona
Elite, preferent, prestatie, prok
Moeder Saidjah B
Elite, sport (dres.), prok
Vader van moeder Gribaldi
Preferent
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Robertina
Keur, preferent
v.m.m. Rosenkavalier
m.m.m. Milana H