We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve vrolijke Welsh merrie te koop!

Missy (1.20) is onze vrolijke noot en wil altijd graag aan het werk. Ze vindt echt alles leuk, buiten super braaf, verkeersmak, springen vindt ze het einde en dressuurmatig wordt ze hier een paar keer per week gereden. We doen haar weg met pijn in ons hart. We zoeken een zeer goed huisje voor haar en wij willen graag weten waar ze precies terecht komt. We zouden het leuk vinden om contact te houden met de nieuwe eigenaren.

Ze is braaf met poetsen en houdt van knuffels. Ze staat hier overdag buiten in de paddock met 2 anderen paarden. ’s Middags gaan ze hier ongeveer 4 uur het land op. ’s Nachts staat ze binnen op stal met onze shetlander. Ze vindt het fijn om onder soortgenootjes te staan. Ze is niet dominant.

Door haar leeftijd heeft ze nog weleens streken die bij haar leeftijd en haar ras horen. We zoeken een ruitertje die wel al een klein beetje kan sturen en been kan geven. Ze is super braaf, maar zonder duidelijke aanwijzing staat ze stil of stapt ze een volte.

Missy heeft geen stalgebreken.
- 16 mrt '21 naar de tandarts geweest. Moet over 6-9 maanden voor controle ivm laat wisselen. 
- 16 mrt '21 rhino inenting gehad. Booster nog nodig
 - in dec '20 west nijl enting gehad
- in juni '21 jaarlijkse enting nodig 

Missy krijgt haar halster, hoofdstel en 0 gr regendeken mee bij de verkoop. 

Keuren mag k.k.. 

Mocht u nog vragen hebben, filmpje willen hebben of een afspraak willen maken dan kan dat. Graag via whatsapp: 06-81190461

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.