We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: onze allround C-pony Eevee de L’Eguille. Eevee is een lieve merrie van 7 jaar oud, stokmaat 135,5 m wat haar een mooie grote C pony maakt.
Eevee is een goudeerlijke pony. Ze is braaf op de poetsplaats, bij de smid en kan zonder poespas door kinderen gewassen en in de trailer gezet worden. Ze is op tijd geënt, bij de tandarts en de smid geweest. 
De pony is niet geschikt voor beginners omdat ze voorwaarts en fanatiek is, zeker met springen wordt ze  enthousiast. Ze is B springen met winstpunten geklasseerd. Inmiddels kan ze meer. De laatste tijd heeft ze een aantal foutloze oefenparcoursen gelopen. Vanwege corona niet verder uitgebracht. Ze is niet kijkerig en weigert nooit.  Dressuurmatig loopt ze op L2 niveau, met mooie en ruime gangen. Eevee is verkeersmak. Ze heeft een schoonheidsfoutje aan een kogel.
Eevee heeft als vader de welsh sporthengst Bjirmen’s Wytse. Haar moeder Ravenna de L’Eguille heeft als vader de New Forest Offem Minos. Ze is geboren en opgegroeid bij de bekende Franse fokkerij van de L’Eguille, waar heel veel fijne sportponies vandaan komen. 
Vorig jaar heeft ze een mooi veulen gehad. Nog aanwezig. ook als fokmerrie is ze geschikt. 
Zoek je een lieve, actieve, blije pony stuur dan een Whatsapp voor vraagprijs en filmpjes (alleen bij serieuze interesse) naar 06-53395660

Stamboom

Vader Bjirmen’s Wytse
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ravenna de L ‘ Eguille
Vader van moeder Offem Minos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.