We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Volgend jaar een prachtig veulen in de wei??
Te koop: onze allround C-pony Eevee de L’Eguille. Eevee is een lieve merrie van 7 jaar oud, stokmaat 135,5 m wat haar een mooie grote C pony maakt.
Ze is drachtig van de goedgekeurde New Forest hengst Italy de L'Eguille. We verwachten een veulen in de D pony maat. 
Vorig jaar heeft ze ook een veulen gehad, deze is nog aanwezig. Dracht, bevalling en opgroeien van het veulen verliepen zonder problemen. 
Eevee is een goudeerlijke pony. Ze is braaf op de poetsplaats, bij de smid en kan zonder poespas door kinderen gewassen en in de trailer gezet worden. Ze is op tijd geënt, bij de tandarts en de smid geweest. 
De pony is niet geschikt voor beginners omdat ze voorwaarts en fanatiek is, zeker met springen wordt ze  enthousiast. Ze is L springen startgerechtigd. Ze is niet kijkerig en weigert nooit.  Dressuurmatig loopt ze op L2 niveau, met mooie en ruime gangen. Eevee is verkeersmak.
Ze heeft een schoonheidsfoutje aan een kogel.
Eevee heeft als vader de welsh sporthengst Bjirmen’s Wytse. Haar moeder Ravenna de L’Eguille heeft als vader de New Forest Offem Minos. Ze is geboren en opgegroeid bij de bekende Franse fokkerij van de L’Eguille, waar heel veel fijne sportponies vandaan komen. 

Meer info voor vraagprijs en filmpjes (alleen bij serieuze interesse) naar 06-53395660

Stamboom

Vader Bjirmen’s Wytse
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ravenna de L ‘ Eguille
Vader van moeder Offem Minos
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.