We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een knappe eyecatcher om mee in de kijker te springen? Dan is Qacharel misschien wel het perfecte paard voor jou!
Naast knappe looks laat ze een goede techniek op de sprong zien. Ze is voorzichtig maar heeft toch een groot hart en een gouden karakter. Qacharel is fijn nagefelijk te rijden en heeft een zachte mond. Met haar mooie draf en ruime galop is ze ook in andere disciplines in te zetten. Qacharel heeft parcourservaring tot 1m. Haar brave karakter maakt dat ze ook geschikt is voor de meer ervaren ponyruiter.

Haar korte staart verraadt het al een beetje, in 2020 heeft Qacharel ons een mooi merrieveulen gegeven. Het veulen heeft haar chique uiterlijk gekregen en is mooi aan de maat. (Bij ons te bezichtigen) 
De broers en zussen van Qacharel hebben inmiddels al bewezen dat ze goede sportgenen hebben. Vorige week won haar broer de rubriek voor 7-jarige paarden in Amerika. Ook haar oudste zus is internationaal actief op 145 niveau. Daarnaast heeft ze ook nog een zus die op 120 niveau loopt met een jonge amateur. Alle 4 de nakomelingen werden bij ons geboren en zadelmak gemaakt. Stuk voor stuk hebben ze een gouden karakter net als Qacharel. Verder zijn alle nakomelingen uit deze lijn 100% gezond wat haar ook uitermate geschikt maakt om in te zetten in de fokkerij (tijdens of na haar sportcarrière). 

Qacharel werd bij ons RX goedgekeurd. Alle (her)keuringen toegestaan k.k.

*prijsklasse 15-20K

Filmpjes beschikbaar via Whatsapp +32479812587

Stamboom

Vader Udarco
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Jetset-D
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wisley
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.