We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik de leeftijd heb bereikt dat ik niet meer bij de pony's mag starten is het moment gekomen om onze Buster te verkopen.

Buster is een ruin van 9 jaar, 146 gemeten. Door zijn stevige bouw lijkt hij groter dan hij is. Hij is erg nuchter van karakter en kijkt niet snel ergens van op. Buster is geschikt voor een ruiter met ambitie en tegelijk ook, door zijn nuchtere karakter, voor een minder ervaren ruiter die graag een toekomst wil opbouwen in de sport. Wij hebben Buster 4 jaar geleden gekocht en zelf opgeleid tot Z1 dressuur. Vanwege corona is hij nog niet gestart in het z1 maar hij is er zeker klaar voor. Hij springt op L niveau omdat mijn ambitie bij dressuur ligt. Crossen vindt hij fantastisch en hij is dol op water. In het bos en langs de weg is hij ook goed vertrouwd.
De trailer is voor hem geen probleem hij loopt er zelfstandig in. Aan de hand, in het land en in de stal is het een hele vriendelijke pony die altijd even bij je komt kijken.

We hebben Buster 3 weken geleden rontgenlogisch en klinisch laten keuren omdat ik hem graag eerlijk wil verkopen. Hij heeft verder geen stalgebreken en is dan ook volledig gezond en goedgekeurd. Voor meer informatie en video's kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 0653690119. Als we niet opnemen, bellen wij u terug. Zoals u zult begrijpen valt Buster in een hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader Wings of Justice
Vader van vader Wings of Victory
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gortnalea Cindy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Renvyle Lady
Vader van moeder Glencarrig Lexus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cailin Kane
v.m.m.
m.m.m.