We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze verkoop ik mijn lieve ruin wegens aankoop van een jonger paard. 
Henry De Revel is nu 6 jaar in mijn bezit, toen ik hem kocht was hij nog heel groen en moest nog veel leren, hierdoor is hij zowel fysiek als mentaal nog in de fleur van zijn leven en niet versleten. 
Ik heb steeds 110 - 115cm gesprongen met hem zowel HROV als LRV met mooie resultaten. Normaal ging ik deze winter opbouwen naar 120 niveau maar aangezien corona in het gedrang kwam heeft mijn lesgever tot januari er op wedstrijd 120 - 130 wedstrijden mee gereden. Henry heeft dus ervaring tot 130 niveau. 

Ook in dressuur is hij een echte eyecatcher door zijn vier witte benen, mooie bles en ruime gangen/ sterke galop. Hier reden we in de LRV klasse licht, kent alle oefeningen van schouderbinnenwaarts, tot wijken, tot achteruitgaan en voert deze simpel uit. Ook in ons achttal in de LRV liep hij braaf mee. Henry kan dus goed overweg met andere paarden en zal nooit slaan. een echt LRV paard dus! 

Ook in de omgang is hij zeer braaf, ook met andere paarden kan hij staan. Bij ons staat hij alleen thuis. Ik scheer hem een aantal keer op een jaar volledig zelf, zonder verdoving en dit gaat zeer vlot. Hij is steeds netjes op tijd ingeënt, ontwormt, tandarts, etc. Zelf röntgenologisch en klinisch gekeurd toen ik hem kocht, herkeuren K.K
Ik ga vaak met hem alleen op wandel op de baan (dicht aan de expresweg), in het bos, als naar de zee, je kan er zo mee wegrijden! Ook in groep is hij braaf om zowel kop te doen als meevolgen, maar kan dan wel iets feller zijn. Henry is heel braaf, maar heeft bloed, dus is een consequente ruiter wel nodig. 

Voor nog meer info kun je steeds sturen naar mijn nr 0492925619. Graag via WhatsApp, bellen kan ook maar ivm met stages/ school liever berichtjes. Enkel serieuze geïnteresseerden en niet enkel mensen die nieuwsgierig zijn naar de prijs. Henry verdient een 5* huis!

Stamboom

Vader Quidam De Revel
Vader van vader Jalisco B
v.v.v. Alme
m.v.v. Tanagra
Moeder van vader Dirka
v.m.v. Nankin
m.m.v. Ondine de baugy
Moeder Olijfje
Vader van moeder Cambridge
v.v.m. Caletto I
m.v.m. Hilgunde
Moeder van moeder Kalista
v.m.m. Concorde
m.m.m. Suprise