We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor Chica (Chica off Heaven) zijn we op zoek naar een nieuw huisje. Een uitermate betrouwbare pony om recreatief mee te rijden. Alleen of in een groep, Chica is een topfitte, enthousiaste pony die nergens meer van opkijkt. Viaducten, traktoren, motors of bruggetjes, dit doet haar allemaal niets. Zij staat hier aan huis en wordt door mijzelf en onze dochter van 9 jaar regelmatig gereden. We nemen haar mee voor bosritten en ze loopt mee in de dressuur en springles op de ponyclub. Laden in de trailer is geen enkel probleem, daar loopt ze zo op. Ook voor haar weidemaatjes is Chica vriendelijk en kalm. Ze heeft geen stalgebreken en is ook super braaf op de poetsplaats en bij de hoefsmid. Haar leeftijd zie je er niet aan af! 

Wij zien haar graag bij een enthousiaste, recreatieve ruiter die haar een mooi huisje kan bieden met weidegang en weidemaatje. We zoeken een forever home, handelaren en maneges hoeven niet te reageren. 


Stamboom

Vader Gwizd PL ox
Vader van vader Probat ox
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Gwiazda ox
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Shiba Shahira
Vader van moeder Alympia
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Safier
v.m.m.
m.m.m.