We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Duits gefokte New Forest-merrie, 12 jaar, stokmaat 1.43m. Liebelle heeft in Duitsland met verschillende ruitertjes A* en A** springen gelopen (1.05/1.10m). Op Rimondo is zij te vinden als Liebelle 3 (Google zoekterm: Rimondo Liebelle 3).  Het afgelopen jaar heeft ze bij ons in het land gelopen en een veulen gekregen van de verrichtingskampioen Hattrick Collin (Rowan x Aladin x Corso). Dit chique hengstveulen heeft een enorm mooi profiel en kan super bewegen.
Het rijden met Liebelle moet weer opgepakt gaan worden, omdat ze een jaar niets heeft gedaan. Hierdoor is zij minder geschikt voor een jonge/onervaren ruiter.
Voor de fokkerij is zij zeer interessant, omdat zij vers New Forest-bloed is voor de Nederlandse populatie. Ze heeft een veulenpremie. Op basis van haar sportprestaties in Duitsland wellicht sportpredikaat mogelijk. Golden Wonder-percentage: 5,468.
Merrie en veulen zijn apart of samen te koop, omdat wij verder gaan met Duitse rijpony's en onverwachts daar 2 merries van erbij hebben gekregen. En we kunnen niet alles houden.
Prijs Liebelle: EUR 6.000,-
Prijs First Collin: EUR 3.000,-
Samen te koop voor EUR 8.000,-
Het veulen is 19 maart geboren.

Stamboom

Vader Nathan
Vader van vader Neptun
v.v.v. Nauke
m.v.v.
Moeder van vader Clair
v.m.v. Conar
m.m.v.
Moeder La Belle
Vader van moeder Saffier
v.v.m. Briljant
m.v.m.
Moeder van moeder La Boe
Staatspremiemerrie
v.m.m. Vernons Vineyard
m.m.m.