We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Weatherby, ook wel Bibi genoemd, is een jeugdige sportpony van 7 jaar oud en 1,50 hoog. Bibi komt oorspronkelijk uit Ierland en is nu iets meer dan een jaar in Nederland. Hoe ze het gehad heeft in Ierland weten we niet, maar het was in ieder geval erg slecht. Toen ze bij ons kwam was ze erg mager, nog niet beleerd en best wel een beetje bang voor mensen. Nu is ze al een tijdje bij ons en gaat het erg goed met haar. Ze houdt van knuffelen, poetsen en kriebelen, is rond en gezond en pakt het rijden ook steeds beter op. Met rijden heeft ze door haar verleden wel wat spanning, maar dat wordt met de dag minder. Bibi heeft veel potentie voor de sport en kan een sprongetje maken, maar moet wel weer opgepakt worden. Ze zou geschikt zijn om bijvoorbeeld eventing pony’s te fokken, omdat ze een volbloed is. Buitenrijden vindt Bibi samen met andere paarden ook erg leuk, ze is niet schrikkerig.

Voor Bibi zijn we opzoek naar een goed tehuis. Een ervaren en niet bange ruiter is bij haar van belang. Een goed huis is belangrijker dan snel verkopen. Bibi wordt rustig verder getraind, zoals het rijden van wedstrijden, zolang ze bij ons staat. Ze is netjes ontwormd, geënt en naar de tandarts geweest.

Stamboom

Vader Roderic O'Conner (IRE)
Vader van vader Galileo (IRE)
v.v.v. Sadler's Wells (USA)
m.v.v.
Moeder van vader Secret Garden (IRE)
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Scarpe Rosse (IRE)
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Danehill
v.m.m.
m.m.m.