We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop : Costella de Bo Z ( Costello x Landor S x Cento )
Ze heeft een volle broer ( Costa Z) van 2013, hij springt op deze moment 1m35.
Costella heeft zeer goede papieren en veel potentieel in de sport en de fokkerij later.

Costella is geboren op 02/03/2015.
Ze meet ongeveer 1m68.  

Wij hebben haar als veulentje gekocht. Costella is in omgang echt een super fijn paard, ze is heel rustig in stal, bij de hoefsmid, dierenarts, etc. Costella is kerngezond. Ze heeft als haar inentingen mooi optijd gehad. In 2017 zijn er RX-foto’s gemaakt van haar 4 benen en deze waren helemaal inorde.

Costella is zeker geen paard voor beginnelingen. Ze heeft een ruiter nodig die goed weet wat hij/zij van haar wilt, anders durft ze er wel een spelletje van maken. Costella is het laatste jaar heel hard dressuurmatig getraind, omdat we dit toch een belangrijke basis vinden. Ze loopt mooi haar drie gangen, schouder binnenwaarts, uitgestrekte draf, wijken en gallopwissels. Op gebied van springen heeft ze iets minder ervaring. Dit is te wijten aan het feit dat de ruiter (onze dochter van 18jaar) niet ruiter genoeg is voor haar. Wij zijn er 100% zeker van dat Costella de kwaliteiten heeft, maar ze is spijtig genoeg niet het juiste paard voor onze dochter.  

Onze dochter heeft dus besloten om haar te verkopen, omdat ze hoopt dat de toekomst van Costella in het springen er beter uitziet bij iemand anders. Ze gaat alleen weg naar een 5-sterren huis en een ruiter die haar de toekomst en kansen kan geven die ze verdient.  

Liefst sturen via Whatsapp (0491742005) of E-Mail (gert.volders@telenet.be)

Stamboom

Vader Costello
Vader van vader Colbert GTI
v.v.v. Cantus
m.v.v. F. Calata Girl
Moeder van vader La Mirage
v.m.v. Stauffenberg
m.m.v. Helena X
Moeder Lavienna Z
Vader van moeder Landor S
v.v.m. Landadel
m.v.m. Fureida II
Moeder van moeder Vienna Schone van Cayzele BB
v.m.m. Cento
m.m.m. Bianca