We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zijn wij op zoek naar jou?

Voor onze leuke pony N-Joy zoeken wij misschien wel naar jou.
Je bent nog relatief jong, maar hebt al wel wat rijervaring. Je komt van een A/B pony af. Je weet wat je het liefste wilt, namelijk lekker springen op concours. Je twijfelt over een C of een D pony. Je hebt wel een beetje lef en houdt ervan om in een lekker ritme foutloze parcoursen te springen. Dat jouw pony als Okidoki galoppeert, altijd alles springt en wel werklust heeft, maar nooit sterkt wordt vind jij fijn. En jouw ouders? Die vinden deze pony helemaal goed. Want ook zij houden ervan om naar een goed springende pony te kijken, een meewerker op stal te hebben die altijd gek op aandacht is. Een clown in de wei, die je het halster maar voor die tijd afdoet omdat je anders zeker weet dat hij het zelf doet en je de wei weer moet doorzoeken. 

Ook als jij en jouw ouders heel iets afwijken van dit ideale plaatje, maar N-Joy wel een goed huis kunnen bieden dan mag je natuurlijk reageren. We verkopen hem wel op basis van gunning. Ben je op zoek naar een 'bomproof recreatiepony' dat is N-joy niet per se. Hoewel topbraaf heeft hij het temperament dat je in de sport zo goed kunt gebruiken. 

N-Joy is nu ruim 1,5 jaar bij ons. Hij is 1.45, maar niet een pony met heel veel 'body' hij oogt dus echt niet groter. Onze zoon is nu 1.70 en dat kan nog net (het laatste M parcours in het filmpje is recent). In die tijd (met een jaar Corona ertussen dus) is hij probleemloos van BB naar het M springen gegaan.

N-joy is bij ons nooit kreupel geweest, geen eczeem, geen stalgebreken. Dressuurmatig prima voor elkaar. Wegens interesse ruiter weinig gestart.

Stamboom

Vader Dusty
Vader van vader Nieuwmoeds Patrick
v.v.v. Beaucandon Brandan
m.v.v. Nieuwmoeds Anet
Moeder van vader Mellody
v.m.v. Kantje's Ronaldo
m.m.v. Marjo Hofs Widy
Moeder Ten Ankers Freemar
Vader van moeder Vivienne's Vision of Freedom
v.v.m. Aladin
m.v.m. Marits Vivienne
Moeder van moeder Ten Ankers Marpoletricia
v.m.m. Frisian Forest Marco Polo
m.m.m. Ten Ankers Oltricia