We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik ben opzoek naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ huisje voor mijn D pony(1,47 m) Bovita.

Bovita is geboren op 11-04-2006, wij hebben haar ongeveer 6 jaar geleden gekocht. Voordat ze bij ons kwam was ze een fokmerrie, omdat Bovita een stermerrie is. Het is een chique pony om te zien, het is een eyecatcher. Wij kochten Bovita voor mijn zus, die er zo’n 4 jaar op heeft gereden en haar heeft uitgebracht in de dressuur. Ze is in de dressuur M1 geklasseerd. Daarna kreeg ik Bovita, maar omdat mijn interesse meer bij springen ligt, ben ik met haar gaan springen. Ik ben met haar L geklasseerd. Bovita is vaak op wedstrijd in de prijzen gevallen, zowel met springen als dressuur. Ondanks dat Bovita een echte allrounder is, wordt ze toch blijer van dressuur. Ik hoop dan ook een dressuurruiter te vinden, die af en toe springen ook erg leuk vind. En ik hoop Bovita op wedstrijd nog vaak tegen te komen!

Ik ben met Bovita ook een aantal keer op ponykamp geweest. Waar ze altijd erg braaf is in het bos, crossen vind ze dan erg leuk, en ze loopt zo de waterbak in. Bovita doet nooit iets verkeerd, maar de ruiter moet haar wel vertrouwen geven. Ze zou niet geschikt zijn voor een beginnende/angstige ruiter. Ze is verkeer mak. Doordat ze een stermerrie is ziet ze er super mooi uit, ze zal dus ook opvallen!

Bij interesse bellen naar: 06 37331331

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren!

Stamboom

Vader Boomer
Vader van vader Boomerang
v.v.v. Baron Valfern RPS
m.v.v. Camrose Royal Gem RPM
Moeder van vader Linda
v.m.v. Coriander
m.m.v. Lucy
Moeder Evita
Vader van moeder Vita Nova’s Hanassie
v.v.m. Downland Folklore
m.v.m. Vita Nova’s Sopraan
Moeder van moeder Sheilla
v.m.m. Chancley Narrator
m.m.m. Shella