We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een betrouwbaar, lief, 100%goedgekeurde en bomproef paard?
Dan is Limited of Invictus iets voor jou.
Wij zijn een kleinschalige stoeterij in Brabant en zes jaar geleden hebben wij de zwangere elite IBOP-dr. merrie Voriose aangekocht. Voriose was reserve kampioen van de centrale merriekeuring Zuid-Holland, haar grootmoeder Kanlinja (Pion x Amor), is de moeder van o.a. de goedgekeurde hengst Tuschinkski en grootmoeder van Botticelli (v. Vivaldi) Grand Prix dr. onder Charlotte Defalque (Bel) en uit Voriose is dus Limited op 1 juni 2016 bij ons op stal geboren. Halfbroer van Kingsize (Charmeur x Gribaldi) een prachtige hengst die aangewezen was voor het verrichtings onderzoek van het KWPN.
We hebben Limited zorgvuldig en professioneel opgeleid op onze mooie locatie Invictus-horses in de Moer. Nu wordt hij getraind door een professionele amazone en hij ontwikkeld zich erg goed. Hij is bomproef en een plezier om mee te werken. Heeft uiteraard drie erg goede gangen en is erg soepel en elastisch. Hij is op een vriendelijke wijze opgeleid, zodat hij zich gezond door kan ontwikkelen.
Hij beheerst nu wel oefeningen voor het Z niveau, maar we hebben helaas niet kunnen deelnemen aan competities. De keren dat hij wel mee op wedstrijd was eindigde hij steevast op de eerste plaats met lovende kritieken.  Hij vindt het dan ook erg leuk om zich van zijn beste kant te laten zien.
Hij heeft geen stalgebreken en is goed met trailer laden en hoefsmid.
We hebben hem volledig laten keuren bij de gerenommeerde paardenkliniek SDMC in Heesch. Met complete set foto's van o.a. rug en hals. en ook klinisch is hij goedgekeurd . 
Kortom een heerlijk paard met veel toekomst in de sport!           HOGERE PRIJSKLASSE

Stamboom

Vader Sir Donnerhall
Grand Prix dr. ggk: RHEIN, SWB
Vader van vader Sandro hit
ggk: SF,WESTF, OLDBG
v.v.v. Sandro Song
ggk: SF, WESTF, RHEIN, OLDBG
m.v.v. Loretta
ELITE Hauptstutbuch
Moeder van vader Contenance D
ELITE, staatsprämie
v.m.v. Donnerhall
Grand Prix dr ggk: KWPN,WESTF
m.m.v. Contenance II
Moeder Voriose
ELITE, IBOP-dr. PROK
Vader van moeder Gribaldi
Grand Prix dr. ggk: TRAK, DWB
v.v.m. Kostolany
PSG/Inter I ggk: TRAK, SWB
m.v.m. Gondola II
ELITE
Moeder van moeder Oriose
ELITE, PROK
v.m.m. Balzflug
Z1 dr. ggk: KWPN, TRAK, BWP
m.m.m. Kalinja
STER, PREFERENT, PRESTATIE