We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop in opdracht van eigenaar:

Gentleman is een 10 jarige ruin van Uphill x Flemmingh en is Z1 geklasseerd.
Hij wil graag voor je werken, heeft een eerlijk karakter en is erg lief en aanhankelijk in de omgang. Hij springt een hele groene vliegende wissel.

Gentleman is braaf op vreemd terrein, is makkelijk te laden en niet kijkerig. Hij gaat graag mee het bos in (tot nu toe wel met een ander paard erbij). Is goed aan de stemhulpen met longeren en ook maakt hij los een goede sprong.

Gentleman is vorig jaar opnieuw klinisch en röntgenologisch goedgekeurd (augustus 2020) en hij is verder vrij van (stal-)gebreken.
Opnieuw keuren mag, maar op eigen kosten. 

Kortom, een paard met nog genoeg potentie, die het beste tot zijn recht zal komen bij een ruiter met enige ervaring en ambitie voor de dressuursport. 
Ondanks dat hij ontzettend lief is, is hij soms wat sensibel. Wij vinden hem daarom niet geschikt voor een onzekere ruiter of iemand die met teveel hand rijdt. Dan blijft hij nog steeds ontzettend braaf maar kan onrustiger in de aanleuning worden.

Bij serieuze interesse en meer informatie en/of een filmpje kunt u contact opnemen via 0630358090

Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.