We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:
Versace vh Hertog Janshof, D-pony met uitzonderlijk braaf karakter. Versace wordt 4 jaar en meet 1,45m. Wij hebben hem zelf gefokt en is dus vanaf dag 1 in de hand geweest. Ik heb hem een half jaar geleden zelf zadelmak gemaakt, paar maanden rust gehad en nu het werk terug opgepakt. Hele brave pony met voldoende looplust. Stap, draf en galop zijn bevestigd, hij is makkelijk handelbaar en zal nooit streken uithalen. Ik zoek een ambitieus ruitertje die wil groeien met deze unieke pony, aangezien zijn leeftijd, GEEN BEGINNERS. Wegens corona nog niet op wedstrijd geweest maar is op verplaatsing braaf. Hij is volledig RX goedgekeurd begin 2020. Herkeuren kan, kosten koper. 
Versace loopt zo de trailer op en af, geen stal of andere gebreken, flink bij de hoefsmid, wasplaats,... Versace valt in de hogere prijsklasse en is dus geen koopje! U kan contact opnemen, enkel bij serieuze interesse: +32 (0)4 68 23 07 89 bellen of whatsapp berichtje sturen. 
Wij zoeken de perfecte match! Hoe verder we hem aanrijden, wordt de prijs aangepast naar zijn kunnen. 
(foto aan zee is de moeder)

Stamboom

Vader Djbouti
Vader van vader Dornik B
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader High Noon
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Joly's Casiana
Vader van moeder Polsbury Palermo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orchid's Myriantha
v.m.m.
m.m.m.