We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De doopnaam van deze schattige ruin is Mache Fijo . Wij noemen hem ook wel Tiësto. Hij is mooi van zowel binnen als van buiten. Fijo is 3 jaar oud, en circa 1,48 m hoog, maar zal nog wel groeien.                     

Hij is hier in de omgang lief en aanhankelijk , en houdt van veel aandacht. Hij vindt het heerlijk om lekker lang gepoetst te worden en veel knuffels , kusjes en natuurlijk snoepjes te krijgen.😁  Mache Fijo komt in de wei gelijk naar je toe, en loopt dan de gehele tijd achter je aan. Hij is hier verkeer en trailer mak.                   

Mache Fijo is heel leergierig , we konden vanaf het begin zo op hem gaan zitten, dit was geen enkel probleem voor hem,hij vondt het eerder  juist gezellig 🙂 Daarom , omdat hij totaal niet angstig is of zenuwachtig hier, achten wij hem zeer geschikt als familiepaardje. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij hier supernuchter, ook op straat.                          

Hij is heel sociaal en vindt het ook hardstikke leuk om met andere paardjes samen te spelen buiten , hij maakt snel vriendjes en vindt alles hier wel best. Mache Fijo beschikt over 3 leuke, ruime gangen.                     

Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is ook geënt en ontwormd .  Is onlangs naar de tandarts geweest, en in bezit van een tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paardje direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. De paardenarts was erg over hem te spreken! Hij heeft dan ook geen enkele aanmerking. Een kwaliteitspaardje!                           

Verder is hij gewoon een plaatje om te zien....                                 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.