We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze stoere, goudeerlijke ruin is Gitano, hij is geboren op 04-05-2010, en is circa 1,66m. Het is werkelijk een plaatje om te zien,  barok en toch chique . Hij is super lief en aanhankelijk hier. Hij vraagt graag aandacht en staat ook graag in de belangstelling. Hij is zeer ervaren! Goed verkeers,- en trailermak en gewend te reizen.                     
Gitano zoekt ook de hele tijd contact als je bij zijn stal staat met je rug naar hem toe doormiddel van je rug kriebelen met zijn bovenlip, of in je nek met zijn boven lip kriebelen. Hij houdt er ook van om uitgebreid gepoetst te worden , en staat hierbij goed stil, ook met opzadelen staat hij goed stil en doet gemakkelijk het hoofdstel in.                      
Gitano kent  veel oefeningen van de hoge dressuur sport , zoals De Spaanse pas , appyementen, wissels , piaffe , ect , alleen zijn wij zelf nog de knopjes aan het zoeken hoe het hem aangeleerd is , Gitano begrijpt onze hulpen soms even niet , ook omdat we met verschillende ruiters op hem ( moeten) rijden en haalt dan de oefeningen door elkaar😅 In Spanje is hij op niveau uitgebracht. Met opstappen staat hij netjes stil, ook buiten op straat doet hij het hier goed en is hierbij werkelijk super braaf! Hij beschikt over 3 prachtige gangen en heeft een mooie ruime stap, en ook een ruime galop. Als je fluit komt hij naar je toe, ook onder het zadel als hij galoppeert en je fluit gaat hij in tempo terug.                                  

Gitano is in bezit van een paspoort met chip  en is geënt en ontwormd . Inclusief keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is ook röntgenologisch goedgekeurd.                             

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.