We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

3 jarige fokmerrie aangeboden:
Deze jonge Comme Il Faut merrie uit de Karin stam werd als veulen in 2018 3e in de finale van de centrale keuring van Overijssel in Geesteren. Helaas heeft zij tijdens haar opfok een ongeluk in de weide gehad waardoor haar rechtervoorbeen niet geheel recht meer staat. Hierdoor is zij niet geschikt voor de sport!!
Daarom komt deze redelijk hoog in het bloed staande merrie beschikbaar voor de fokkerij.

Moeder Erlinde SHS (Zapatero VDL) is 1.30m springen en voert de K.W.P.N. predicaten Elite, IBOP en PROK. Zij is een rechtstreekse kleindochter van de stammoeder “Karin”. Uit deze sportstam (merrielijn 121, Fokfamilie 175) komen vele nationale en internationale sportpaarden alsook aangewezen en goedgekeurde hengsten. Recent nog bij het KWPN goedgekeurde hengsten uit deze Karin stam zijn: Feel Good(2013), Houdini (2015) en Irvington VDL (2016). Grootmoeder Juliette R bracht al Blyth Tait’s CIC2* Eventing paard Carin (v. Indoctro), een INT  ISP en een Z2 dressuurpaard. Na-Lynn SHS is de derde nakomeling van Erlinde SHS. Andere nakomelingen zijn verkocht naar  Amerika, Azie en aan de Nederlandse eventing top.

Stamboom

Vader Comme il Faut
IPS 1.60
Vader van vader Cornet Obolensky
ISP 1.60
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ratina Z
ISP 1.60
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Erlinde SHS
Elite, PROK, IBOP 1.30-spr
Vader van moeder Zapatero VDL
ISP 1.60
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Juliette R
Elite, Prestatie, PROK
v.m.m.
m.m.m. Karin
Keur, Preferent, Prestatie