We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:
Super knappe en tallentvolle merrie, Havanna.
Havanna is in 2012 bij mij geboren en heeft altijd bij mij thuis gestaan. 

Havanna heeft haar looks mee, ze is helemaal zwart en heeft een onwijs mooi hoofd. Ze dol op aandacht en knuffelen. Ze heeft 3 goede gangen. 
Wat rijden betreft is ze heel makkelijk en past ze zich aan aan de ruiter/amazone. Echter is ze niet geschikt voor de echte beginnende ruiters. Ze is Z1 met winst. Onlangs zijn we begonnen aan de vliegende wissel en pakt dit zeer eenvoudig op. Inmiddels springt ze een mooie, nog wat groene wissel. 
Havanna zou bij iemand terecht kunnen die verder wil komen in de sport, maar ook als leerpaard is ze zeker geschikt. Ze is niet geschikt voor de beginners!
Havanna gaat 1x in de 8 weken naar de hoefsmid en is dan super braaf. Momenteel staat ze niet op ijzers en dat kan prima.
De tandarts kom jaarlijks en ook daar zijn nooit problemen, gebitskaart van laatste behandeling aanwezig. 
Wat betreft trailer, ook helemaal geen probleem. Ze loopt er zo in en tijdens het rijden staat ze keurig stil. En buitenrit... dan vindt ze geweldig leuk en is nergens bang voor. 

Havanna heeft ook geen merrie streken, ze staat bij mij thuis met een ruin in de wei. 

Helaas kan ik niet alles houden, vandaar dat ik heb moeten besluiten om Havanna te verkopen en verder te gaan met de jonge aanwas. Maar het liefst hou ik haar bij me op stal. Echter gun ik iemand anders ook deze fantastische merrie. En zou ik het geweldig vinden om haar te kunnen blijven volgen. 

Filmpje/meer foto's en vraagprijs op te vragen via whats app! 0610813808
Hogere prijsklasse. Handelaren etc hoeven niet te reageren. 
Havanna hoeft niet weg en gaat alleen naar een 5 sterren adres!

Keuren mag uiteraard! Kosten koper.
September 2020 is ze in Heesch geweest en daar zijn rug en hals foto's gemaakt en heeft ze een klinische keuring doorlopen, dit was allemaal in orde. 

Stamboom

Vader Westpoint
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Dreamcatcher
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.