We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De Kleine Nieuwe Brand’s Elfin is een prachtige 4 jarige (mei 2017) New Forest merrie. Ze meet nu 1.41 meter maar zal i.v.m haar leeftijd zeker nog enkele centimeters groeien. Ze heeft 3 mooie, ruime en soepele gangen en een zacht mondje. Hierdoor is zij zeer gemakkelijk te rijden. Elfin heeft veel talent voor de dressuursport, daarnaast laat ze een mooie sprong onder zowel het zadel als los zien. Ze is mee geweest naar het bos, je kan er zo opspringen zonder zadel en ze kan zelfs wat trucjes. Ook is ze super braaf en lief met (kleine) kinderen. Echt een droompony waar je alles mee kan.

Elfin is inmiddels B dressuur met winst geklasseerd tussen de pony’s en de paarden. De knopjes voor het L zitten er ook al op. Ze is meerdere keren meegeweest naar ander terrein, waar ze super braaf was en totaal niet kijkerig.

In april 2020 is ze volledig klinisch goedgekeurd, inclusief röntgenologisch benen en hals. Elfin heeft gezonde hoeven die netjes zijn bijgehouden. Vrij van (stal) gebreken.
We zien haar graag terecht komen bij een ambitieuze ruiter of amazone met de juiste begeleiding i.v.m. leeftijd pony.

Keuren mag, kosten koper.
Bij serieuze interesse en voor meer informatie graag een WhatsApp bericht sturen naar 06-46 66 21 96

Stamboom

Vader Bigboy Cracky
Vader van vader Esse Golden Bigwig
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder De Kleine Nieuwe Brand's Tesla
Vader van moeder Reekamp's Eclips
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.