We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super mooie, lieve ongecompliceerde 9 jarige appaloosa merrie van 1.57/1.58.
Harmony (roepnaam Indy) loopt Z1 met winst tussen de paarden. In training worden de vliegende wissel en galopappyement ook meegenomen. Indy maakt graag een sprongetje en wil voor en met je werken. Ze heeft een paar keer een BB parcours gesprongen en is mee geweest naar crosslessen.
Van buitenritten geniet Indy ook. Ze kan alleen en met een groep naar buiten. Ook in een onbekende omgeving loopt ze gemakkelijk voorop.
Op concours is het een fijn paard dat het zelfde te rijden is als thuis. Je kan haar zonder problemen aan de trailer vast zetten om op te zadelen en is niet onder de indruk van de entourage op een groot terrein. Indy is gemakkelijk te laden in elke trailer of vrachtwagen en kan naast ieder paard staan.

Indy is braaf bij de hoefsmid. Ze heeft geen ijzers.
Indy wordt in een 24/7 buiten groep gehouden waarbij ze een grote schuilschuur heeft waar ze binnen kan staan. Ik heb haar nooit op stal gehouden.
Ik volg een opleiding klassieke rijkunst bij de NCSAH, deze heb ik gevolgd samen met Indy. Hier stond ze wel op stal en dat was nooit een probleem.
Indy is geen automaat of boomproof. Maar ze is een goed allround opgeleid, eerlijk, betrouwbaar en stabiel paard.

Voor Indy zoek ik een ruiter die echt een klik met haar heeft en die haar alle aandacht kan geven die ze verdient. Iemand die haar een 5 sterren huisje kan bieden waar ze veel buiten komt met soortgenoten. Het liefst op een plek waar ze 24/7 buiten kan staan.

Indy is 16-4-2021 röntgenologisch goedgekeurd. De vraagprijs voor deze geweldige appaloosa merrie is €14.500

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.