We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wat een ontzettend mooi dier is Fanciulla Ze kwam samen met Brigantino als span bij ons op stal en zij veroverden onze harten meteen. Deze Italiaanse muildieren in paardenmaat , zijn chique van binnen en van buiten. Qua uiterlijk zijn ze opvallende verschijningen. Chique en toch met wat body, en in het bezit van 3 ruime gangen welke je niet zou verwachten 🙂.                                                   

Buiten haar prachtige uiterlijk is de Italiaanse Fanciulla ook van binnen even prachtig. Ze heeft een eerlijk karakter en gaf ons, eigenlijk meteen bij binnenkomst, met rijden een supervertrouwd gevoel, zonder saai te zijn.                                                                          

Ze is goed verkeers,- en trailermak hier en voorheen. Fanciulla is totaal vrij van gebreken en in bezit van een paspoort met chip. Ze is 8 jaar oud en ca. 1.62m hoog.(!) Ze is geschikt voor meerdere doeleinden. Ze is voorheen betuigd samen met Brigantino en wordt bij ons met veel plezier gereden.                                                  

Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                                                                                    
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.