We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Coyote-FL  is een prachtpaard met een volle PRE afstamming van Coyote IV x Fetiche V!! x Cortesano IV . Hij is ca 1.64m hoog en geboren 3 oktober 2007 in Spanje. Het is hier in de omgang en langs de weg een lief en meewerkend paard. Hij is vrij van stalgebreken en liep de trailer zo op. Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom.                                                        
Onder de ruiter is hij hier braaf en goed verkeersmak. Kent de stapmolen.  Hij is vooral recreatief en buiten gereden, maar pakt het dressuurwerk bij ons super op, waarmee hij zich rechter gaat bewegen door het lichaam en eruit ziet als een TOP dressuurpaard uit de hoge klasse 🙂. Coyote kan druk overkomen bij bezichtiging.                                                                     

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.  Coyote is vrij van stalgebreken en werkelijk een plaatje om te zien!                                                       
Inruil mogelijk                                  
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.