We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

opvallende cremello springpony!
Deze super stoere merrie zoekt een gouden match om samen aan het werk te gaan. Cream Lady ballinasloe is 7 jaar, 148 groot en een opvallende verschijning met haar blauwe ogen. Ook heeft ze veel body waardoor je niet snel te groot voor haar zal zijn.

Ballina heeft een goede looplust en is heel eerlijk, springt heel goed en is bekend met een parcoursje maar vanwege de Corona nog niet uitgebracht. Ze springt altijd of de afstand past of niet, heeft een groot hart! Ze is voor iedere ruiter geschikt. Zowel voor een jongere minder ervaren ruiter als voor iemand met wedstrijd ambities. 

Ballina geniet van elke vorm van aandacht en laat zich dan ook altijd van haar beste kant zien om hier zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Ze is makkelijk bij de hoefsmid en heel vriendelijk in de omgang. Is braaf op buitenrit zowel alleen als in de groep. Ook heeft Ballina absoluut geen merrie gedrag en is makkelijk met andere paarden.
Recent röntgenologisch goed gekeurd.
voor vragen of video's graag een appje sturen naar 0634992312 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.