We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Antricks is een aansprekende vlotte pony. Ze is ervaren en nuchter van karakter ook op vreemd terrein. Zeer verkeersmak, ook met grootverkeer zoals tractoren en vrachtwagens. Ze heeft ruime ervaring met springen en cross. Dressuur L1, springen vorig jaar voor het eerst een keer uitgebracht, helaas geen winstpunt gehaald. Ze springt met gemak een parcours op 90 cm tot 1 meter. Antricks neemt de sprong makkelijk en is dressuurmatig fijn te rijden. Zit nog meer in, maar nu oefeningen tot en met L2. Ze wordt wekelijks meerdere keren gereden en wekelijks in de les. Door Corona kon ze niet verder worden uitgebracht helaas. Huidige amazone wordt te groot voor Antricks. Antricks heeft een zelfverzekerde geduldige ruiter nodig, niet geschikt voor beginners.
Ze is trailermak, loopt er altijd met plezier in en is rustig op de trailer. Makkelijk in de omgang, loopt netjes mee en laat zich makkelijk verzorgen. Braaf bij de hoefsmid en tandarts, altijd netjes bijgehouden en correct ingeënt. Antricks is op stal gesteld op haar eigen ruimte wat wij altijd hebben gerespecteerd, ze komt vanzelf naar je toe om het halster om te doen. Wanneer je onverwachts in de stal stapt laat ze duidelijk weten dat niet prettig te vinden. Vanuit de wei komt ze uit zichzelf naar je toelopen en laat zich dan makkelijk pakken. 
Antricks heeft een bemerking, een hartruisje, dit is in de afgelopen jaren niet verergerd en belemmert haar niet. Ze heeft nog nooit een blessure gehad.
Wij hebben veel plezier aan haar beleefd, ze is een echte leerpony en een lief maatje.
keuren toegestaan, kosten koper.
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.
prijs is bespreekbaar, normale prijsklasse

Passend en mooi zadel en dito hoofdstel kunnen worden overgenomen.


Stamboom

Vader Nieuwmoeds Patrick
He.Imp.88 keur ps.f.h.
Vader van vader Beaucandan Brendan
NFS 31/088
v.v.v. luckington Sportaide
NFS 28/047
m.v.v. Bonny Lass of Beaucandan
NFM 21/046
Moeder van vader Nieuwmoeds Anet
Stb. 4664 kroon pref
v.m.v. Axceen Comillo
He.Stb. 141
m.m.v. Nieuwmoeds Janet
Stb. 3605 kroon
Moeder Joly's Anouk
03-0150-BNF ster
Vader van moeder Polsbury Pajero
98-0102 BNF
v.v.m. Marlino
220012287 (D)
m.v.m. Polsbury Pimpernel
Stb. 5644 ster
Moeder van moeder Hétrijmi’s Surprise
528018000024045 Stb.
v.m.m. Priory Prickle
He.Imp. 78 pref
m.m.m. Hétrijmi’s Tempting Girl
Stb. 5130