We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit zwart, groot en hoogbenig hengstenveulen luistert naar de naam J2L Gin Tonic. Zijn vader is de prachtige hengst Grand Galaxy Win en zijn moeder is onze elite oldenburg merrie Parma Byager. Uit deze moederlijn hebben wel al verschillende goede sportpaarden gefokt zoals J2L Prima Donna (v. Chagall). Deze staatspremie merrie won verschillende wedstrijden bij de jonge paarden en werd geselecteerd om deel te nemen aan de prestigieuze 'elite mare show' in Rastede. Zij is momenteel in training voor Grand Prix. Ook J2L Parfait d'Amour (v. Apache) is een halfzus van Gin Tonic. Parfait behaalde ook het staatspremie predicaat en haar eerste veulen kreeg het predicaat 'elite veulen' bij oldenburg. Momenteel is Parfait d'Amour in opleiding voor de FEI 7-jarigen. 

Tot slot is J2L Gin Tonic fijn en modern gebouwd en hij beweegt met enorm veel kracht en afdruk. We verwachten dat dit zwart hengstenveulen zal uitgroeien tot een groot, elegant sportpaard met krachtige bewegingen. 

Video op aanvraag! 

Prijsklasse: 10.000€ - 15.000€ 

Stamboom

Vader Grand Galaxy Win
Vader van vader Apache
v.v.v. UB 40
m.v.v. Tolanda
Moeder van vader Winner T
Elite/prest/pref/IBOP/PROK
v.m.v. Jazz
m.m.v. Magnaat
Moeder Parma Byager
Elite/St.Pr.
Vader van moeder Soprano
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Fiore
Moeder van moeder Paprika
v.m.m. Davignon I
m.m.m. Philipa