We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

D-Springpony met solide sportinstelling en doorzettingsvermogen. 

Het had hét jaar moeten worden van de internationale sport met de pony’s. Helaas gooide Covid roet in de plannen en hebben we moeten besluiten enkel op de paarden te richten. Egmond is een 8 jarige D-Pony (oktober geboren) met een solide sportkarakter en een onbegrensd doorzettingsvermogen. Geschikt voor iedere ruiter met (internationale) sportambitie.
Egmond is gedurende de winter doorgetraind op Z/ZZ niveau en wordt op wedstrijd uitgebracht op Z niveau. Hij is startklaar en zolang hij niet verkocht is wordt er gewoon doorgetraind en als het weer mag, wedstrijden met hem verreden. 
Egmond is een pony die wíl winnen. Sportkarakter en werklust in het parcours, is wendbaar en heeft veel vermogen. Is recent (2021) röntgenologisch gekeurd zonder bemerkingen. Geen stalgebreken.
In september 2020 FEI gemeten 1.44 (zonder ijzer). Overkeuren mag, kosten zijn voor koper. 

Ruiter wordt 16 dit jaar en zal zich nu gaan richten op de paardensport.

Deze pony is samen met onze andere D-pony Viper in de sport uitgebracht. Beide pony’s worden nu ter verkoop aangeboden. Ruiter wordt 16 dit jaar en zal zich nu gaan richten op de paardensport. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten 06 53592814.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.