We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Terry is de naam van deze stoere ruin . Hij is geboren in Spanje op 10-07-2016, en is circa 1,57m hoog. Het is een prachtige Andalusiche boy met veel uitstraling. Hij is hier in de omgang lief, blijft rustig staan met poetsen en zadelen etc. Terry is een beetje afwachtend met nieuwe mensen , maar is super eerlijk hier. Hij beschikt over 3 mooie en ruime gangen en vindt het leuk om grondwerk te doen, hij is heel meewerkend en leergierig.                                       

Terry wordt bij ons momenteel verder doorgereden en pakt de training goed op . Hij heeft de stapmolen geleerd en is hier goed verkeers,- en trailermak. Terry is hier heel erg sociaal  en vrolijk naar andere paarden, totaal niet dominant, en speelt graag samen met onze ezel Pearl.                                             
Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                                                         
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.