We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

DRESSUUR TALENT van Giovanni x Fontane x Smetana

Lazy Sunday (Sunny) is een sympathieke en fijn te rijden merrie van 2016 met een stokmaat van 1.71m. Ze heeft een prachtig mooie front en correct achterbeen gebruik 

Tevens is Sunny in bezit van het D-OC predicaat.
Ze is van jongs af aan al veel in de hand geweest en is in april 2020 ingereden. Ze is al veel mee geweest op buitenrit, dressuur matig opgeleid tot L-M niveau springt 80-90 cm parcours en heeft wat cross trainingen gelopen. ze is een stoere merrie die niet snel onder de indruk is. 

Vader van Sunny: Giovanni behoeft weinig uitleg: Giovanni is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is expressief, goed van ruimte met een krachtig ondertredend achterbeen. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. Giovanni beweegt met veel tot zeer veel souplesse en met veel tot zeer veel zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Giovanni veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. Giovanni is een zoon uit de eerste jaargang van Chippendale (Lord Leatherdale x Negro). Moeder Zarava is een elite sport (dr) merrie van het Olympische dressuurpaard en KWPN-hengst Scandic. Zelf liep Zarava nadat ze een heel goede merrietest had gelopen Lichte Tour. Grootmoeder Tarava liep ZZL. Deze elite en sport (dr) merrie is een dochter van Negro en bracht van Don Picardi een Z1 paard. Overgrootmoeder Nendyrava (v. Romancier) is eveneens Licht Tour en voert de predikaten elite, preferent, prestatie en sport (dr). Ook in de fokkerij weet deze merrie te overtuigen met nakomelingen van Negro (2x) en Monaco die resp. ZZL, ZZZ en Z2 lopen.

Moeder van Sunny: Flugel is Z2 dressuur en komt uit de prachtige lijn van Fontane. Fontane is een prachtige Oldenburger Hengst die bekend staat om zijn goede karakter. Deze hengst van Florencio x Donatelli heeft in Duitsland erg veel goede dressuurveulens op de wereld gezet.

Moeder van Flugel: Safari presteert zeer SUCCESVOL op internationale voltige wedstrijden.

Kortom een paard vol TALENT met een PRACHTIGE TOEKOMST voor zich.

https://www.youtube.com/watch?v=cR3vNjPkHPs&t=93s

Stamboom

Vader Giovanni
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Fontane
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.