We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:
Hierbij bied ik mijn sport-(spr), prok merrie Evita Nieuwmoed aan, een 12 jarige bruine merrie van Vingino x Calvados, ze is +/- 1.64. Evita heeft 4 jaar geleden Z gesprongen, ze is makkelijk te rijden en een erg werkwillig paard onder het zadel. Ik bied haar aan als fokmerrie vanwege een blessure, hierdoor is ze alleen nog geschikt als fokmerrie.

Ze heeft bij ons 2 prachtige nakomelingen gegeven, vanwege de studie van onze dochter is er helaas te weinig tijd en moeten we inkrimpen. 2 jaar geleden heeft Evita een mooi hengst veulen gekregen van Poker de Mariposa en vorig jaar een prachtig merrie veulen van Classico TN, deze zijn beide thuis bij ons te zien (ook op de foto). Dit jaar krijgt Evita een nakomeling van Opium JW van de Moerhoeve, deze willen wij graag zelf houden. We bieden haar nu te koop aan zodat als er interesse is, er eventueel naar eigen keuze van de nieuwe eigenaren een hengst voor haar uitgekozen kan worden.

Evita is een ontzettend goeie merrie en beide bevallingen heeft ze zelf gedaan, daarna was ze er gelijk super gek mee en zorgt ze er heel goed voor.Evita heeft geen stalgebreken.
Bij meer interesse graag contact op nemen met: 06-37291305

Stamboom

Vader Vingino
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gogo Moeve H
Moeder van vader Notre Dame II
v.m.v. Cassini I
m.m.v. Inessa
Moeder Prima Donna Latopia
Vader van moeder Calvados
v.v.m. Uriel
m.v.m. Gold Rose
Moeder van moeder Latopia
v.m.m. Germus R
m.m.m. Utopia