We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Desdination (°2002) - Oldenburg - Staatspremiemerrie 
Drachtig van De Royal (De Niro - Rohdiamant - Grundstein) .  De Royal is een jonge De Niro zoon uit de volle zus van de Grand Prix hengsten Rubin Royal / Glock's Romanov / Rubin Action
https://dressurleistungszentrum.de/de/hengste/dressurhengste/de-royal.html
Gedekt op 06/07/2020.

Op de foto's met haar First Date veulen van 2020

STAAT TE KOOP TOT 15/05/2021

DESDINATION  is een Oldenburgse merrie gefokt bij Heinz KANITZKY, de fokker van oa Sir Donnerhall, waarbij hij vooral het bloed van Sandro Hit met dat van Donnerhall combineerde.              
DESDINATION legde in 2006 een goede merrietest af in VECHTA en werd op basis van de test,  
exterieur en bewegingen Staatpremiestute.  De merrie werd nadien naar Tsjechië verkocht, waar geen informatie over beschikbaar is.              
In 2014 kwam zij terug naar Duitsland en werd gedekt van Fürstenball.   Haar veulen werd               geselecteerd en verkocht via de veiling Ankumer Open Sales in 2015.  Als 6-jarige werd deze geselecteerd voor de finale van het Bundeschampionat.                                 

Moeder DEMONJA, stamt af van de Zweedse Grand Prix hengst MATADOR die onder Kyra               KYRKLUND diverse wereldbekerwedstrijden won.   DEMONJA is tevens de moeder van               DEMONA (v. Regazzoni) die in 2011 de Westfaalse Siegerhengst  DUBROVNIK (v. Diamond Hit) leverde.  DEMONA was ook moeder van HIGH FIVE (v. Jazz)  die op de Oldenburgse hengstenkeuring werd voorgesteld en ILONA VDC (v. Jazz) die reservekampioen was op haar IBOP-proef..                   

De grootmoeder DESIREE is de volle zus van de hengst DONNERSCHLAG, halfzus van de                hengsten BERGAMON, DONNERKLANG, RAGAZZO  en moeder van de hengst RIVERSIDE.         
De moeder van DESIREE betreft PIROLA , de volle zus van PIK BUBE I en II.                  
Verder vinden we de topverervers FRUSTRA en de volbloed DER LOEWE xx                  

Betreft een moederlijn met talloze gekeurde hengsten in Duitsland, rechtstreeks uit de                 afstamming van de moederlijn van stempelhengst PIK BUBE.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1778735/desdination

Stamboom

Vader Sandro Hit
Vader van vader Sandro Song
v.v.v. Sandro
m.v.v. Antenne
Moeder van vader Loretta
v.m.v. Ramino
m.m.v. Lassie
Moeder Demonja
Vader van moeder Matador
v.v.m. May Sheriff
m.v.m. Susan Bakely
Moeder van moeder Desiree
v.m.m. Donnerhall
m.m.m. Pirola