We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens jonge aanwas:

   Talentvolle 10 jarige voorlopig KEURmerrie.  Quality Time x Celano.  Stokmaat 166 cm. Rontgonologisch gekeurd in december 2014. Klinisch gekeurd in december 2018.   Golvé is een keurmerrie die als jong paard al veel talent liet zien op de stamboekkeuring. Moeder Olve, een keur, sport spring merrie met als vader Celano. Golvé is voornamelijk ingezet als fokmerrie en heeft inmiddels 3 talentvolle veulens gehad. We hebben haar ook als fokmerrie gekocht. Eén veulen geboren in juni 2019 is in ons bezit. Golvé is een zorgzame moeder en gemakkelijk in de omgang. Als 5-jarige is ze aangeboden bij de stamboekkeuring in Varsseveld. Hier behaalde ze mooie punten 80 voor springen. De halfzus van Golve loopt momenteel in het 1.30m springen.  

Golvé hebben we afgelopen jaar opnieuw onder het zadel gebracht. Dit pakt ze goed op. Ze laat veel vermogen zien op de sprong en beschikt over een fijne manier van galopperen waarbij ze veel afdruk laat zien. Wij hebben haar ook meegenomen naar trainingen en oefenspringen (filmpjes zijn aanwezig). Dit neemt ze bijzonder makkelijk en goed op en is zeker klaar voor een BB/B parcours. Corona heeft weinig mogelijkheden gegeven om dit goed in wedstrijden verder te ontwikkelen. Golvé heeft een temperamentvol karakter en heeft een ruiter nodig met geduld en een zachte hand. Ze is niet geschikt voor een onzekere ruiter of amazone. Golvé is in de omgang met andere paarden erg braaf en volgzaam. Buitenritten en verkeer zijn geen probleem. Golvé wil soms na het eten (minimaal) luchtzuigen. 

Vraagprijs 8500 euro, afgehaald in Eefde. Bij serieuze interesse graag bellen of app-en naar 0648518129 of 0653804931.

Stamboom

Vader Quality Time
1.60 springen
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Olve
1.35 springen
Vader van moeder Celano
1.60 springen
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.