We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze schat is Molly, ze is 4 jaar oud, en is circa 1.54m en zal nog groeien een fijne grote maat dus. Ze is een prachtige, grote Tinkerdame! Ze is rond en barok, maar toch mooi in het rijpaardmodel en daarmee ook geschikt voor een grotere volwassene. Omdat ze hier ook goed door kinderen te rijden is maakt haar dat tot een ideaal familiepaardje. Molly is PSSM getest en goed bevonden. Ze is hier leergierig onder de ruiter, ze is niet te voorwaarts en goed verkeers,- en trailermak hier.                

Molly is sociaal naar andere paarden .Ze heeft 3 leuke, ruime gangen. Ze is vrij van stalgebreken. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij zij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts. Ze is in bezit van een paspoort met chip en is geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.           

Molly is prachtig om te zien en heeft een even mooi hartje. Ze heeft prachtige, volle, lange manen en staart ! Ze heeft tot nog toe niet geschuurd en is vrij van eczeem. Wordt bij ons momenteel bitloos gereden. Moet in de omgang nog bijleren. 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.