We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:Super mooie en getalenteerde 4 jarige Haflinger merrie (Alano Star van de Arca Hoeve x Ambach-E)Naam: Savera van de LamakerijStamboek: HaflingerVader: Alano Star van de Arca HoeveMoeders vader: Ambach-
leeftijd: 4 jaarStokmaat: 1.52 m Savera is professioneel zadelmak gemaakt en nu een aantal maanden onder het zadel. Ze heeft genoeg looplust en wil graag voor je werken, het volgen van je hand pakt ze ook snel op maar ze moet natuurlijk nog wel bevestigd worden gezien haar leeftijd. Ze is dus (nog) niet geschikt als kinderpony.Tandarts, hoefsmid, vaccinaties en ontworming zijn allemaal in orde. Ze staat bij ons overdag in de paddock/wei en s ’nachts op stal.Keuren mag op kosten koper. Ze is helemaal gezond, ze heeft alleen rechtsachter een klein schoonheidsfoutje. (Piephak)Savera valt in een hogere prijsklasse en gaat alleen naar een goed en geschikt adres.Filmpje op aanvraag.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.