We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nogo is een 3- jarige ruin van ca. 1.70 groot. Zijn afstamming is Fransiscus  x De Niro

Hij is nu enkele maanden onder het zadel en pakt het werk makkelijk en goed op. Hij is werkwillig, zeer braaf voor z’n leeftijd en is niet snel onder de indruk van dingen. Hij is al regelmatig mee geweest naar vreemd terrein en is dan ook zeer braaf en leergierig. V.w.b. africhting zou hij op dit moment een B-proefje kunnen lopen.

Daarnaast is Nogo een knappe en luxe verschijning, en zal zijn toekomstige ruiter/amozone veel rijplezier gaan geven. Zijn karakter is top: hij is braaf in de omgang, geen stal en andere gebreken, gaat probleemloos op de trailer, braaf bij de hoefsmid, etc.

Omdat Nogo nog jong is en dus ook nog veel moet leren zou het fijn zijn als zijn nieuwe ruiter of amazone wel wat rijervaring heeft. Nogo zou ook zeer geschikt zijn voor een ambitieuze ruiter/amazone die de overstap wil maken van pony naar paard. Kortom: met Nogo heb je een vriend voor het leven!!

Nogo is recent klinisch en röntgenologisch gekeurd incl. hals en rug, en hij is helemaal gezond verklaard.

Vraagrprijs: € 23.500,--

Stamboom

Vader Franziskus
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.