We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden een 12-jarige NRPS-merrie voor de fokkerij. 

Elektra is een sensibele merrie met een eigen karakter dus niet voor elke ruiter geschikt. Wel vindt ze het leuk om bosritjes te maken.   Elektra is erg interessant voor de fokkerij. Ze is afkomstig uit de Otrichta-stam. Haar moeder Roos is afkomstig van de fokkerij Jacatra uit Zuidoostbeemster en een volle zus van Exquis Nadine die Olympische Spelen (2008) heeft gelopen onder Hans-Peter Minderhoud. Uit dezelfde moeder komt de goed gekeurde NRPS hengst Karolus van Wittenstein die Grand-Prix onder Patrick van der Meer heeft gelopen. Wij hebben Elektra gekocht bij de fokker toen ze twee jaar oud was. Haar vader is Zchufro C afkomstig uit Don Schufro. Zchufro C is een NRPS uit de moeder van Krack C. Elektra heeft het Ster en het PROK-predicaat en twee jaar geleden ook het Sport predicaat behaald. In 2018 is ze drachtig geweest van de hengst Ferdeaux, hier is een mooi donkerbruin hengstveulen uitgekomen.  

Wij verkopen Elektra vanwege tijdgebrek en omdat wij meerdere paarden in ons bezit hebben. Ze is in augustus 2020 klinisch en röntgenologisch gekeurd. Ze heeft een bemerking op haar linker spronggewricht en heeft in het verleden een aantal blessures gehad. Elektra is daarom niet meer geschikt voor het dressuurwerk. Wel is ze nog geschikt voor de fokkerij. Wij zoeken voor Elektra een goed tehuis. Filmpje beschikbaar bij serieuze interesse.  

Stamboom

Vader ZCHUFRO C
Vader van vader Blue horse Don Schufro
Elite
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. FIESTA
Moeder van vader GICARA II
keur pref prest
v.m.v. BEAUJOLAIS
m.m.v. BACCARA
Moeder Roos
pref prest sport
Vader van moeder TCN PARTOUT
Elite
v.v.m. AROGNO
m.v.m. PEDOLA
Moeder van moeder CHARITES
pref prest voorlopig keur
v.m.m. ROEMER
m.m.m. LEUGENS