We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hengstveulen van 2021: Mazino Blue DKH Z

Mooi hoogbenig schimmel hengstveulen te koop aangeboden.

Moeder is een ZIROCCO BLUE merrie die zelf tot 1m35 gelopen heeft. Ze is uit de sport gehaald voor de fokkerij. Fijne en brave merrie met een top mentaliteit in het parcours. Haar Moeder ZYRA P heeft zelf  1M40 gelopen en is een CORLAND merrie. De vader en grootvader van ZYRA P (CORLAND X WAGENAAR) hebben beiden 1m60 gelopen. 

Zirocco Blue zelf springt op niveau 1m60 en is op dit moment ontzettend populair. beide ouders van Zirocco (MR. BLUE & LICORNE DES FORETS) liepen op niveau 1m40-1m60. 

De vader van Mazino  is de welbekende Mr. Uno-k van't Kattenheye die nu onder het zadel van de Philippaertsen op topniveau presteert (1m40). Hij is een nakomeling van Numero Uno die op 1m55 niveau sprong en Kannan die zelf ook op 1m60 niveau presteerde.

Kortom is dit een veulen met een topafstamming waarvan we zelf grote verwachtingen hebben.
Hij wordt te koop aangeboden omdat wij een startende fokkerij zijn en niet de mogelijkheid hebben om alles bij ons op te laten groeien. Foto 2 is een simulatie van zijn stamboekpapier. Hij valt in de middelhoge tot hogere prijsklasse gezien zijn afstamming. Geen onzinbiedingen. 

Zowel video van vader als moeder toegevoegd. 

Stamboom

Vader Mr. Uno-k van't Kattenheye
Vader van vader Numero Uno
v.v.v. Libero H
m.v.v. Jolanda
Moeder van vader Eloubet van de Doorndonkhoeve
v.m.v. Kannan
m.m.v. Aloubet van de Doorndonkhoeve
Moeder Gitana Blue
Vader van moeder Zirocco Blue
v.v.m. Mr. Blue
m.v.m. Licorne Des Forets
Moeder van moeder Zyrah P
v.m.m. Corland
m.m.m. Odien R